Portfolio: Additions / Renovations: Master Suite + Kitchen Addition + Backyard Pavilion (2014-16)

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

The owners of this historic property have been hard at work for 14 years to restore this 1875 residence to its original configuration, undoing alterations made over the years that had divided the structure into four separate apartments. For the final phase of this endeavor, we created a master suite on the second floor, removing partitions to restore an original parlor which became a dressing room, and rebuilt a previously enclosed sleeping porch to accommodate a luxurious master bathroom. We expanded the kitchen to accommodate a family dining table and covered rear entrance. A new pavilion, with an outdoor fireplace, provides an outdoor living room for entertaining, and a side portico provides shelter at the family entrance door.

All photographs by John Magor Photography
General Contractor – Stonehaven Homes

Back to Additions / Renovations.